Panorama
Basketball Academy

Επίσημοι χορηγοί

FIORENTINO

Από το 1973 το Fiorentino καταφέρνει να είναι μπροστά απο τη εποχή του και παρών σε κάθε μεγάλο event της πόλης. 

 Στις βιτρίνες των καταστημάτων της FIORENTINO Luxury Floral Services, θα δείτε πάντα μοναδικές συνθέσεις τελείως διαφορετικές από τις προηγούμενες. Με γνώμονα τη φρεσκάδα και την μοναδικότητα ο floral designer Αβραάμ Αβάνογλου, σας προτείνει τις ιδέες του εμπνευσμένες από τις απαιτήσεις της νέας γενιάς σε συνδυασμό με την παράδοση 42 ετών.

SKF ΒΥΡΩΝ

Η εταιρεία Ελένη Βύρωνος Καραμπατζάκη είναι Εξουσιοδοτημένος Διανομέας (Authorized Distributor) της SKF, της STC-STEYR, της DUNLOP και της HENKEL (LOCTITE και PERMATEX). Το αντικείμενό της είναι κατά κύριο λόγο το ρουλεμάν και σε συνέχεια αυτού, οτιδήποτε στρέφεται γύρω από αυτό: έδρανα, τσιμούχες, γράσα, ιμάντες, κόλλες, εργαλεία κτλ.
Προϊόντα της ΤΙΜΚΕΝ, FEDERAL MOGUL, INA, KOYO, MOLYKOTE, NATIONAL, GATES, CONTINENTAL κα συμπληρώνουν την γκάμα των ποιοτικών λύσεων στις απαιτήσεις του κάθε πελάτη.
Τεχνικές ή μηχανολογικές λύσεις σε μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα δίνονται από τον ειδικά εκπαιδευμένο μηχανολόγο της εταιρείας, πραγματοποιώντας επί τόπου Ευθυγραμμίσεις, Ζυγοσταθμίσεις, Μετρήσεις Κραδασμών κτλ, αποκλειστικά με τα ανάλογα καλιμπραρισμένα και εξειδικευμένα εργαλεία της SKF

 

KYLLA CORPORATE TRANSACTIONS BV

Η Kylla Corporate Transactions BV είναι μια εταιρεία συγκέντρωσης και ανάπτυξης κεφαλάιων αλλά και ανάπτυξης κεφαλαιακών και επενδυτικών δομών 

Μεσα απο το παγκόσμιο δικτυο επενδυτών και επιχειρηματικών συνεργατών,που διατηρούμε εδω και 17 χρόνια,παρέχουμε την πρόσβαση σε κεφάλαια για επέκταση, υλοποιήσεις επενδυτικών σχεδίων εξαγορές, ανακεφαλαιοποιήσεις και εξαγορές διαχείρισης, παρέχοντας ταυτόχρονα επενδυτικές δομές που στηρίζουν την συγκέντρωση κεφαλαίων (investment funds).

MLS

Η MLS Ιnnovation Inc. ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 1989 στη Θεσσαλονίκη, με στόχο την έρευνα, το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την προώθηση ηλεκτρονικών συσκευών και προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, δίνοντας πάντα ιδιαίτερη έμφαση στην καινοτομία.

Στόχος μας είναι να απλοποιήσουμε την καθημερινότητα των πελατών μας, αναπτύσσοντας και ενσωματώνοντας νέες τεχνολογίες σε μοναδικά και εύκολα στη χρήση τους προϊόντα, δημιουργώντας έτσι εμπειρίες οι οποίες κάνουν ευκολότερη την ζωή τους.

ZANAE

Η ΖΑΝΑΕ, μία αμιγώς ελληνική επιχείρηση, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και δυναμικά αναπτυσσόμενες βιομηχανίες τροφίμων. Από το 1930 που ξεκινήσαμε τη λειτουργία μας στη Θεσσαλονίκη ως βιομηχανία παραγωγής ζύμης αρτοποιίας, επεκταθήκαμε στην κονσερβοποιία, την παραγωγή έτοιμου φαγητού, την επεξεργασία τομάτας. Όσα κι αν άλλαξαν όλα αυτά τα χρόνια, εμείς παραμείναμε σταθεροί σε μια βασική αρχή ,να σας παραδίδουμε τα καλύτερα και πιο προσεγμένα προϊόντα.

AUTO KALOGERAS

AutoKalogeras δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου εδώ και 30 χρόνια. Διαθέτει 3 ολοκληρωμένες μονάδες αυτοκινήτου στην Θεσσαλονίκη καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις των πελατών της.   Σε κάθε μία απο τις μονάδες θα  βρείτε συνεργείο αυτοκινήτων, βαφειο και φανοποιείο, όπου  με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό αναλαμβάνει κάθε εργασία στο όχημα σας και την ολοκληρώμενη με πολύ υψηλές προδιαγραφές ποιότητας εργασιών.

dgdfhawrteythu

Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Γυράδικο “Ο Γύρος Της Ελλάδος” – Μοναδικές γεύσεις, γρήγορο delivery. Παραγγείλτε online σάντουιτς, γύρο, ψητά, μερίδες, burgers και μαγειρευτά. Delivery στις περιοχές: Καλαμαριά, Χαριλάου, Κάτω Τούμπα, Πυλαιότικα και κέντρο εώς το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης